Про це йдеться на сайті Асоціації платників податків України.

Асоціація платників податків України більше 25 років працює над тим, аби створити відповідні умови для підприємництва, його розвитку, для заохочення бізнесу сплачувати податки і для того, аби підняти авторитет тих, хто це робить. У 2011 році з’явився щорічний Всеукраїнський рейтинг «Сумлінні платники податків».

Цьогоріч у п’ятірці кращих із кращих опинилися АТ «ФАРМАК», ПрАТ «КИЇВСТАР», ПрАТ «НВО «КИЇВСЬКИЙ ЗАВОД АВТОМАТИКИ», ДП «НАУКОВИЙ ТОКСИКОЛОГІЧНИЙ ЦЕНТР ІМЕНІ АКАДЕМІКА Л.І. МЕДВЕДЯ МОЗ УКРАЇНИ» і ТОВ «БЕЙКЕР ТІЛЛІ Україна». Їх нагородили званням «Сумлінний платник податків – 2023».

А саме нагородження відбувалося під головуванням Віцепрезидента ВГО АППУ, Голови Ради ТВ ВГО АППУ в м. Києві Павла Погиби. Також на заході були і поважні гості: Надзвичайний і Повноважний Посол і Президент Асоціації платників податків України Грігол Катамадзе, Заступник начальника ГУ ДПС у Києві Сергій Кондратюк і заступник начальника Центрального Міжрегіонального управління ДПС по роботі з ВПП Олена Антіпова.

«Незважаючи на період складних випробувань в усіх сферах життя, жорстоку, загарбницьку війну росії проти України, Асоціація платників податків України ні на мить не зупинила свою роботу, працюємо наперекір усім обставинам, акумулюючи свої зусилля для захисту та відстоювання прав та законних інтересів платників податків», — зауважив Грігол Катамадзе.

Популярні статті зараз

Микола Томенко вказав на приватний університет Ківалова як головну кузню майбутніх прокурорів та слідчих: "Погоджено і затверджено МОН?"

Як син закарпатського "лісового мафіозі" Юрій Сойма "пиляє" гроші на Івано-Франківщині

Росіяни тішаться кровопролиттю в Ізраїлі

Незрозумілі борги за газ? "Нафтогаз" пояснив, звідки з'являються "хвости"

Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Зеленін пояснив, що зараз Україна має займатися не виживанням, а становленням держави.

Також Знай.ua писав про те, що Петренко розповів, куди Саміт миру загнав путіна.