Минулого тижня авіаційний підрозділ спеціального призначення 58 бригади, у спільній роботі з групою аеророзвідки роти ударних БАК 129 ОБр ТРО LUFTWAFFE, звітував про знищення ворожого комплексу радіоелектронної боротьби "Борисоглебськ-2". За оцінками деяких експертів, вартість такої станції становить близько 200 млн доларів. Цю місію вдалося виконати за допомогою нового модернізованого Punisher, стійкого до ворожих РЕБ. Його 58 бригада отримала у рамках проекту Cosmolot Airlines.

Лише за кілька місяців активного використання Збройними Силами дронів Punisher від Cosmolot Airline військовий арсенал Росії втрачає сотні мільйонів доларів та десятки особового складу. До списку знищеної техніки окупантів також увійшли танк, гармата, мінометний розрахунок, вантажівка Урал, кілька позицій противника та інша техніка. Демілітаризація оккупантів проходить успішно, а втрати ворога сягають понад 250 млн доларів.

Нове покоління Punisher стійке до РЕБ, тихе, непомітне, що точно вражає позиції ворога в глибокому тилу, куди не дістає артилерія.

БпЛА

"Такого, як Punisher, в Україні немає більше. Він злітає на далекі дистанції, не боїться навантаження. Єдине, що нам заважало – російська радіоелектронна боротьба. І тепер ми отримали нову модернізацію Punisher, стійку до РЕБ. Тепер привітання оркам від українців залітатимуть ще глибше у тил ворога, а вражень стане в рази більше", - Військовослужбовець Сім, пілот екіпажу Punisher.

Популярні статті зараз

Розкрадання, корупція та аморальна поведінка: Зеленський відповів про петицію щодо звільнення Бугрова

Криптопіраміда "DeHealth" тісно переплелася з криміналом: що відомо про власників Анну Бондаренко та Дениса Цвайг

Як із черствої Паски приготувати традиційну українську страву: просто і дуже смачно

"Матерь божья": полностью голая Даша Астафьева прикрыла свои прелести одними листочками

Показати ще

БпЛА

Наразі фронт вже має 31 модернізований стійкий до РЕБ дрон, що допомагає підрозділам посилювати повітряний простір на передовий. Cosmolot Airlines – це перший приватний повітряний флот, створений спеціально для посилення окремих бригад та підрозділів ЗСУ. Він налічує 50 модернізованих дронів Punisher і вже до кінця листопада ще 19 дронів буде передано до десятків підрозділів.

Нагадаємо, ПриватБанк позбавляє доступу до грошей за прості перекази: тепер навіть рідним не допомогти

Раніше «Акценти» повідомляли, цього ще не вистачало: українців змусять платити за нову послугу

Як повідомляли «Акценти», одразу п'ять категорій отримають пенсію достроково: кого ощасливлять