Компанія COSMOLOT передала перші 15 ударних БПЛА Punisher на передову. Дрони оснащені новітньою технологією та відрізняються стійкістю до РЕБ, що дозволяє більш ефективно знищувати ворожі позиції.

У рамках благодійного проекту Cosmolot Airlines планується виготовити та передати ЗСУ 50 новітніх багаторазових ударних БПЛА Punisher. На створення найбільшого авіафлоту ударних дронів Cosmolot задонатив 100 млн. грн. із власного прибутку.

Ударні БПЛА Punisher для ЗСУ від COSMOLOT

Простий, точний, точний. Такі відгуки військових мають дрони Punisher. Але головна перевага у нових модифікованих БПЛА - стійкість до всіх ворожих систем РЕБ, що є. Нові літаки можуть виконувати завдання у надскладних умовах придушення сигналів GPS та телеметрії, атакувати цілі тактикою рою та збільшувати кількість завдань одного дрону.

"В даний час до підрозділів ЗСУ передана перша партія з 15-ти РЕБостійких багаторазових ударних дронів Punisher в рамках ініціативи Cosmolot Airlines. Загалом за участю та фінансуванням компанії Cosmolot ми виробляємо партію з 50-ти таких модернізованих стійких до РЕБ БПЛА. Плануємо, що до кінця жовтня всі 50 дронів вже допомагатимуть нашим військовим знищувати ворога", – коментує представник команди розробників Punisher Максим Суботін.

Популярні статті зараз

"Ескулаб". Хронологія найгучнішого корпоративного конфлікту року

Справи погані: скільки дронів розробляє РФ порівняно з Україною

"Робити це, як кролик": супербабуся влаштувала дуже відвертий показ на честь православного свята

К Александру Эллерту на свидание? Ксения Мишина разделась догола и побрила свою ...

Показати ще

Ударні БПЛА Punisher для ЗСУ від COSMOLOT

З початку повномасштабного вторгнення COSMOLOT виділила вже понад 130 мільйонів гривень на благодійну допомогу. Усі кошти – за власним прибутком, а не завдяки донатам та зборам. Крім того, компанія залишається одним із вагомих платників податків серед онлайн-казино та продовжує підтримувати економіку країни. Надходження від компанії до державного бюджету країни за перше півріччя 2023 року становило 1 млрд. грн.

Ударні БПЛА Punisher

Підтримка компанією Cosmolot українських винахідників інноваційної зброї для ЗСУ – це інвестиція у технологічну міць України, віра в Перемогу та заклик до розвитку українського винахідництва. Калім Перемогу спільними зусиллями!