Голова правління НЕК "Укренерго" Володимир Кудрицький заявив у програмі "Підкаст на 11 каналі", що для забезпечення стабільності нового опалювального сезону позбавлятися генераторів не обов'язково.

Цю інформацію розмістили на сайті «ТСН»

Пошкоджена росіянами техніка зараз ремонтується, а також проводиться модернізація інфраструктури. Однак Кудрицький наголосив, що українці мають бути готовими до будь-яких сценаріїв і не покладатися виключно на стабільність енергосистеми.

Укренерго: скрін з відео

Він заявив, що ніхто не може гарантувати, що не буде відключення електроенергії, або гарантувати, що взимку все буде нормально. Незважаючи на те, що вживаються зусилля, щоб уникнути використання генераторів взимку, він порадив мати їх під рукою як резервний варіант на випадок надзвичайних ситуацій. Генератори відіграли вирішальну роль у порятунку підприємств та домогосподарств минулої зими.

Популярні статті зараз

Розкрадання, корупція та аморальна поведінка: Зеленський відповів про петицію щодо звільнення Бугрова

Безкоштовний відпочинок у Карпатах: українці можуть насолодитися розкішною тишею за "просто так"

Як із черствої Паски приготувати традиційну українську страву: просто і дуже смачно

"Главное, что я влезла в эсочку": звезда "1+1" Лидия Таран восхитила точеной фигуркой в ярком наряде

Показати ще

Укренерго: скрін з відео

Раніше колишній міністр енергетики Олексій Оржель також закликав українців готуватися до суворої зими та мати запасний план (План Б). Енергетична ситуація взимку залежатиме від того, як часто Росія атакуватиме енергетичну інфраструктуру.