Усіх українців попередили про те, що на початку наступного тижня, 3 липня, можна буде помітити аномальне явище – супермісяць. Повний Місяць очікується о 13:41 за Києвом. Як запевняють астрологи, супутник Землі перебуватиме у Козерозі.

Про це повідомляється на порталі «telegraf»

«Супермісяць з'явиться в небі вже 3 липня 2023 року. Зберігай дату! Місяць світитиме дуже яскраво, максимально наблизившись до Землі. Він опиниться в Козерозі, це енергетично потужний час. Супермісяць робить людей більш нервовими та імпульсивними. Будьте готові до цього», - повідомляється у мережі.

Крім цього, повний місяць у липні може допомогти кожному знаку Зодіаку бути раціональнішим. На думку астрологів, у цей час логіка буде вищою за почуття.

Фахівці дали дуже важливі рекомендації на цей дивовижний період. Зазначається, що під час такого повного Місяця не можна робити багато речей. Настійно рекомендується не починати щось нове: стосунки, роботу тощо. У цей час краще не приймати важливих рішень, будувати плани та висаджувати рослини.

Популярні статті зараз

5 хвилин від Монако: де насолоджується життям Сергій Бубка, чия родина отримала підряди від "ДНР"

ОПЗЖ пішло в контрнаступ: кияни будуть платити доньці Бойка за користування картками

Сім'я Урбанських: як розпустив щупальця одеський клан мафіозі

"Робити це, як кролик": супербабуся влаштувала дуже відвертий показ на честь православного свята

Показати ще

3 липня 2023 року люди можуть бути більш імпульсивними та нервовими. Отже, до цього часу краще підготуватися, щоб знати, чого очікувати.