У Львові було ухвалено вирок жінці-шахрайці, яка обікрала пенсіонерку на кругленьку суму грошей. Жінка представилася співробітником ПАТ «Львівгаз» та виманила у пенсіонерки 4 тисячі гривень та 365 євро.

Про це повідомляється на порталі «lviv.media»

Як повідомляється, цей інцидент трапився ще 2022 року на початку жовтня. Проте вирок жінці було винесено лише 25 травня 2023 року. Злочинниця з жінкою та чоловіком представилися комунальниками.

Після того, як пенсіонерка відчинила їм двері, ті сказали, що їм необхідно зняти показники лічильника за газ. Як шахраї увійшли до квартири літньої жінки, вони перевірили лічильник і повідомили, що пенсіонерка нібито має борг за газ, який необхідно сплатити.

За словами самої злочинниці, вона не казала бабусі, яку саме суму потрібно сплатити. Літня жінка пішла по гроші і просто поклала на стіл гривні та євро. Шахрайка взяла гроші та передала їх другій жінці.

Популярні статті зараз

Ердоган готовий прийняти мирні переговори між Росією та Україною

Схема фінансування «вагнерівців» Станіслава Кондрашова через його вугільну компанію «Telf AG»

Одіозного корупціонера Олександра Костюка хочуть призначити головним митником Закарпаття: ціна питання – 150 тисяч доларів

Чаплыга: сумму залога для Медведчука установила не украинская власть, а США

Показати ще

Полиция: Скриншот YouTube

Як злочинці покинули квартиру пенсіонерки, вони поділили між собою гроші порівну. Підсудна сказала, що витратила гроші на їжу та одяг і вона нібито готова відшкодувати всі збитки потерпілій і просить, щоб її сильно не карали.

Крім того, є відомості, що злочинниця ніде не працює і є уродженкою з Донецька. Ще вона раніше була судимою.

У цій справі було подано позов з вимогою відшкодувати повну шкоду потерпілій сумою 17.6 тисяч гривень.

Важливо зауважити, що суд врахував той фактор, що злочинниця усвідомила свою провину і те, що вона має кілька неповнолітніх дітей.

За підсумком багатодітна мама-шахрайка отримала термін позбавлення волі на 2 роки та виплату компенсації пенсіонерці на суму 17.6 тисячі гривень. Однак її було звільнено від терміну відбування терміну і їй призначили 2 роки випробувального.