На превеликий жаль, на території України вкотре було продовжено військовий стан через вторгнення Росії. У нашій країні продовжують вручати повістки у різних містах. Проте трапляються й такі випадки, що українські чоловіки отримують їх у різних місцях, наприклад, навіть у лісі.

Як відомо, всі військовозобов'язані чоловіки повинні вирушити до військкоматів для уточнення їхніх даних. Однак далеко не всі українці це роблять і через це відповідні люди з певними повноваженнями роздають повістки чоловікам у людних місцях і не лише.

Вручення повістки

У мережі з'явилася історія, в якій повідомляється, що у столиці України чоловіки вирушили до лісу, що знаходиться у Деснянському районі. Вони хотіли посмажити шашлики, і насолодитися відпочинком, проте, натомість з ними провели роз'яснювальну бесіду та вручили повістки у військкомат.

Повістка: скрін з мережі

Популярні статті зараз

Захист конкуренції та гармонізація з ЄС. Які європейські антимонопольні практики використовує АМКУ

Profit Lady Катерина Шухніна та її примітивне шахрайство

Схема фінансування «вагнерівців» Станіслава Кондрашова через його вугільну компанію «Telf AG»

Пенсіонерів чекає два підвищення пенсій: тисяча у червні та доплати у серпні

Показати ще

«За шашлик у лісі – вручили повістки. У Деснянському районі Києва у лісі провели протипожежний рейд. Відпочивальникам вручили листівки про поводження із вибухонебезпечними предметами та повістки для уточнення даних. Сезон шашликів закрився не почавшись», - подписано публикацию в социальной сети.

Читайте також:

Білий квиток більше не врятує: трьом категоріям чоловіків почнуть вручати повістки влітку

Українським пенсіонерам скоротили виплати? Що відбувається із пенсіями в Україні

Нові ціни на електрику: як підвищені тарифи вплинуть на жителів України