У мережі оприлюднили дуже цікаву та незвичайну історію про «Дракулю та кривавого хлопчика». Так, один заможний батько переливає собі кров свого 18-річного сина. Таким чином він нібито зберігає собі молоду зовнішність. Однак ще більше вражає інше – 70-річний батько багатія теж чинить так само.

Про це повідомляється в соціальних мережах, посилаючись на офіційне закордонне видання «Bloomberg».

«45-річний мільярдер переливає собі кров сина-підлітка, щоб виглядати молодо, – Bloomberg. Браян Джонсон перетворив сина на «кривавого хлопчика», намагаючись відстрочити старіння. В обміні плазмою бере участь і 70-річний батько бізнесмена. Ми знайшли Інсту Джонсона. Там він розповів, що поновив метаболічне здоров'я до рівня 18-річного хлопця. Граф Дракула: молода притулок», - повідомляється у популярному месенджері.

Якщо звернути увагу на знімки із 45-річним батьком та його 18-річним сином, то можна подумати, що вони – брати. Проте вражає те, що й 70-річний батько 45-річного мільярдера також бере у цьому участь.

Це досить дивовижна та незвичайна історія. Буде дуже цікаво подивитися, яких результатів вони досягнуть завдяки такому «експерименту».

Популярні статті зараз

Profit Lady Катерина Шухніна та її примітивне шахрайство

Свіжа схема розкрадання бюджетних коштів в Кременчуцькій міській раді

Безкоштовний відпочинок у Карпатах: українці можуть насолодитися розкішною тишею за "просто так"

"Рабочий на шахте, на стройке": звезда Instagram Анастасия Покрищук матерится не по-детски

Показати ще

Читайте також:

Поліцейський ударив 95-річну прабабуся елекрошокером: виправдання копів "відключають мозок"

Охоронець публічно побив 16-річного хлопчика на ярмарку та втік: кошмар для всіх батьків