Жінка розповіла, що її 39-річний чоловік 22 роки займався сексом із мамою. У таємних коханців народилися навіть діти.

Про це пише mirror.co.uk.

40-річна жінка каже, що зі своїм чоловіком вона зустрічалася ще у 15-річному віці, у 17 років вона завагітніла і тоді пара вийшла заміж та переїхала жити до батьків нареченої – до сусіднього будинку.

Вона розповідає, що народила чотирьох дітей і вагітна ще однією, а в їхніх стосунках із чоловіком ніколи не було проблем. Проте одного разу жінка повернулася з відпочинку та застала чоловіка та маму в ліжку.

"Я зайшла в спальню і побачила, що моя мама займається сексом з моїм чоловіком. Мама закричала на мене, щоб я прибиралася з "їхньої" спальні, що ще більше мене шокувало. На жаль, моя старша дочка теж була вдома у своїй спальні в в іншому кінці будинку, готуючись до вечірки. Вона вибігла і стала свідком того, як моя гола, окрім простирадла, мама вибігла з нашого будинку по сусідству з її домом і грюкнула дверима", - згадує жінка.

Популярні статті зараз

Ситуація з системами оповіщення досі незадовільна: хто понесе відповідальність

Нові потяги до Європи: "Укрзалізниця" анонсувала несподіваний проект

"Буча Комбуча" та "Збройні Сухарі України" зникнуть назавжди: знущання з символів нарешті припинять

Як зрадник став «волонтером»

Показати ще

Тоді жінка вирішила відверто поговорити зі своїм чоловіком і він признався їй, що коли йому було 18 років, він почав таємно займатися сексом з тещею.

Тоді вона все розповіла своєму батькові, а той вигнав свою дружину з дому. Також тест ДНК показав, що троє молодших синів жінка народила від свого зятя.

Тепер родина розпалася, а віддані батько та дочка хочуть продати обидва будинки, щоб переїхати жити до нового міста.