Двоє чоловіків, які називають себе Майком Вільямсом, заявили, що їхнє татуювання на руці доводить, що вони обидва є однією і тією ж людиною з різних моментів часу.

Про це повідомили на порталі «dailystar»

Хлопці, які стверджують, що їх обох звуть Майкі Вільямс, стверджують, що вони варвари часу, які зустріли себе у минулому чи майбутньому, залежно від того, про кого з них йдеться.

Пара була показана у відео ApexTV на YouTube, де вони пояснили, що вони обидва один і той же чоловік, просто з різних часів.

Однак люди часто не вірять, що ця пара є однією і тією самою людиною, оскільки вони стверджують, що люди часто приймають їх за братів або навіть за батька та сина.

Популярні статті зараз

Безкоштовний відпочинок у Карпатах: українці можуть насолодитися розкішною тишею за "просто так"

Олаф Шольц наступний? Після скандального арешту Дональда Трампа у ЄС взялися за канцлера Німеччини

Бренді та вино з лохини: українські фермери вийшли на новий рівень переробки ягід

Огромная кость торчит: Волочкова обложилась цветами и сняла пуанты – зрелище жалкое, лучше б на шпагат села

Показати ще

Але вони стверджують, що у них є докази того, що вони одна і та сама людина, у тому числі той факт, що у них обох однакові татуювання.

У обох хлопців однакові тату на зап'ястях

Молодший Майк з сьогоднішнього дня пояснив: «Я прийшов додому з університету, я побачив старого Майка, що сидить у моєму кріслі. Я був страшенно наляканий. Я хотів утекти. Коли він назвав мене моїм прізвиськом, яким мене називали тільки члени моєї родини, тому що його мало хто знав, я просто завмер від подиву. До речі, хочете, щоб я надав вам докази, які остаточно переконає мене зрозуміти, що ця людина – я? Він це я. Просто із майбутнього. Коли мені було 18 років, я мав кіта, і я дуже любив цього кота. Я вирішив зробити це татуювання на руці».

Поки їхні обличчя були розмиті, а голоси замасковані, пара сиділа перед камерою, щоб пояснити історію про те, як один із них повернувся 2022 року з 2047 року.

У відео, яке набрало понад 6000 переглядів, майбутній Майк сказав: «4 січня 2047 року я ухвалив найважче рішення у своєму житті. Я взяв деякі свої винаходи, я взяв обладнання з майбутнього. Я поклав усе це у багажник. Я скопіював їхні результати, футбольні та баскетбольні матчі 2022 року, креслення та опис усіх моїх винаходів. Я взяв усе це із собою і вирішив повернутися у 2022 рік і віддати молодому собі все, що я мав із собою, і таким чином змінити все своє майбутнє. Я використав створену мною машину часу, але перед поверненням увімкнув функцію самознищення на машині поворотів і повернувся до 2022 року».