Отець Карлос Мартінс вважається одним із найбільших екзорцистів католицької церкви і останні 20 років він провів у "полюванні на демонів".

У християнському подкасті священик розповів про три дієві способи, якими він виявляє одержимих демонами, повідомляє Daily Star.

Отець Мартінс стверджує, що демони цілком реальні і, оскільки вони за своєю природою живуть поза простором і часом, мають доступ до знань, які ніколи не могли б мати звичайні люди.

вівтар, причастя

Батько Карлос Мартінс останні 20 років провів у полюванні на демонів і стверджує, що знає способи їх виявляти / Фото: скріншот з відео

Популярні статті зараз

Старлінки, дрони Mavic, EcoFlow, РЕБи та критична медицина: БФ молодіжної ініціативи «Надія» з гуманітарною місією на Запорізькому напрямку

Микола Томенко повідомив, що гетьман і меценат Іван Мазепа повертається до Києво-Печерської лаври

Одіозного корупціонера Олександра Костюка хочуть призначити головним митником Закарпаття: ціна питання – 150 тисяч доларів

Эмилия Кларк оценит: звезда "Орла и Решки" в откровенном купальнике Леся Никитюк повторила образ матери драконов и "Игры престолов"

Показати ще

За його словами, існують " три класичні ознаки одержимості демонами ".

По-перше , це знання невідомих мов: один із прийомів екзорциста полягає в тому, щоб поговорити з кимось мовою, якою він ніколи не говорив, щоб побачити, чи реагує демон у ньому.

“Я не маю на увазі одне-два слова або кілька пропозицій, а досконале знання цієї мови – те, що вони можуть говорити, використовуючи ідеальну граматику, бездоганні пропозиції, і що вони можуть відповідати на запитання іншими фразами та сформулювати ідею на основі цих знань ”, — пояснює він.

одержимість демонами, екзорцизм

Друга ознака одержимості демонами, стверджує він, полягає в тому, що жертви виявляють "знання прихованих та віддалених подій".

"Якщо вони можуть розповісти вам щось, що ви зробили у певний час і в певному місці, де нікого не було і ви про це ніколи нікому не розповідали, значить вони отримують приховане знання", - додав екзорцист.

Третьою ознакою отець Мартінс назвав "прояв надлюдської фізичної сили, яка не притаманна людині".