Психолог змусив хлопчика зробити операцію зі зміни статі, коли йому було лише 22 місяці. Це сталося після того, як лікарі дуже зіпсували операцію з обрізання його плоті.

Цю інформацію розмістили на порталі «dailystar»

Уроджений Брюс був змушений вирости дівчинкою за бажанням своїх батьків під наглядом психолога-шарлатана. Так, лікар закликав їх взяти участь в імпровізованому експерименті після того, як він отримав травму через невдале обрізання.

Статевий орган Девіда був спалений без хірургічного втручання, коли йому було близько шести місяців. Це змусило його батьків звернутися за допомогою до Джона Мані, сексолога, якого вони побачили по телебаченню.

Девід Реймер був змушений рости дівчинкою

Популярні статті зараз

Загибель і поранення працівників АТ «Укрзалізниця» призвело до звільнення її керівника

Світ попрощався із заслуженим працівником культури України з Книги рекордів Гіннеса: його роботи прикрашають Київ

Безкоштовна евакуація до Польщі: як потрапити до доброзичливих сусідів не витративши жодної копійки

"Рабочий на шахте, на стройке": звезда Instagram Анастасия Покрищук матерится не по-детски

Показати ще

У 1960-х роках медичні розробки у сфері реконструкції статевого органу були далеко ще не такими продвинутыми.

Це призвело до того, що сексолог Мані успішно переконав батьків Девіда, що він нібито буде щасливішим як жінка з функціонуючими геніталіями.

Критики роботи Мані заявили, що він неетично використовував Девіда як піддослідний кролик для перевірки своїх гіпотез.

Помилка медиків назавжди змінила життя Девіда

Професор Мел Грумбах, професор Каліфорнійського університету в Сан-Франциско, сказав у документальному фільмі 2000 року: «Це була остаточна перевірка гіпотези Джона Мані про те, що всі ці фактори внутрішньоутробного життя – статеві хромосоми, гормони, розвиток гонад – можна подолати за допомогою соціалізації».

Девід мав нещасливе дитинство. Його батьки не говорили йому, що він відрізняється від своїх однокласників, які зрештою знущалися з нього через його зовнішність. Вони часто називали його "печерною жінкою".

До 13 років він страждав на суїцидальну депресію і погрожував накласти на себе руки, якщо батьки знову змусять його звернутися до хворого психолога.

Девід мав нещасливе дитинство

Його батьки нарешті розповіли йому правду про зміну статі у віці 14 років і незабаром перенесли велику операцію з підтвердження статі.

Він намагався жити якомога нормальнішим життям, працюючи на бійні, а потім перебиваючись випадковими заробітками.

Зрештою, в 1990 році він одружився з жінкою на ім'я Джейн, усиновивши трьох її дітей як своїх.

Бренда Реймер, 10 років, вона ж Брюс та Девід Реймер

Але, незважаючи на його спроби жити нормальним життям, його вічно складні стосунки з батьками через їхні рішення, тривале безробіття та смерть брата поставили його у відчайдушне становище.

Вранці 4 травня 2004 року він під'їхав до паркування продуктового магазину у своєму рідному місті Вінніпег, Канада, і вистрілив собі на думку. Йому було 38 років, коли він помер.