Кадри металевого НЛО, що ширяє над Близьким Сходом, були опубліковані Пентагоном. Так, один режисер-розслідувач заявив, що такі об'єкти були помічені з того часу, як «людина піднялася в небо».

Цю новину розмістили на сайті Британії «dailystar»

Доктор Шон Кіркпатрік, директор Управління з вирішення аномалій у всіх областях (AARO), 19 квітня був присутній на слуханнях у Сенаті вперше з того часу, як ВПС США помітили та збили китайську повітряну кулю-шпигун.

Він повідомив, що його команда зараз відслідковує 650 випадків, і підтвердив, що 52% НЛО є сферами.

Лікар Кіркпатрік поділився двома відео, які нещодавно були розсекречені, а одне залишилося невирішеним.

Популярні статті зараз

Шестопалов та його Z-Solutions: Як шахраї злочинними шляхами виманюють гроші в українців

У Кременчуцькій міській раді гадають, як вкрасти бюджетні кошти

Як із черствої Паски приготувати традиційну українську страву: просто і дуже смачно

Серйозно вдарить по кишені: українцям повідомили, скільки доведеться платити за електроенергію

Показати ще

Спостереження у травні минулого року було одним із прикладів

"Це сталося на Близькому Сході минулого року, коли безпілотник MQ-9 Reaper за допомогою електрооптичних датчиків виявив сферичний об'єкт. Ви побачите, як він проходить через верхню частину екрана, він йде, і камера повертається, щоб слідувати за ним. Ви побачите, як він з'являється та зникає з екрана. По суті це всі дані, які ми пов'язали з цією подією кілька років тому. Буде практично неможливо повністю ідентифікувати це, просто ґрунтуючись на цьому відео", - пояснив він.

Це спостереження має вражаючу схожість із кадрами "Сфери Мосула", знятими в 2016 році над Іраком, які нещодавно були опубліковані режисером-розслідувачем Джеремі Корбеллом.

НЛО на швидкості пролетів над селом

Джеремі заявив, що подібні "сферичні UAP" були помічені у всьому світі "з того часу, як люди піднялися в небо".

Доктор Кіркпатрік заявив, що поки що немає даних, які доводять, що такі апарати є позаземними, використовують позаземні технології або кидають виклик законам фізики. Але це суперечило попереднім спостереженням UAP, справжність яких була підтверджена Пентагоном.

Один із таких інцидентів, НЛО "Німіц" у 2004 році, був пов'язаний із падінням корабля з висоти у кілька тисяч футів за лічені секунди.

Джеремі засумнівався у доказах, представлених доктору Кіркпатріку.

Доктор Кіркпатрік сказав, що його команда наразі розслідує 650 випадків

"Мені цікаво, які докази він отримав щодо НЛО, їхнього походження та можливостей. В даний час він може бути обмежений у своїх можливостях отримати матеріали та наукові дані, необхідні для обґрунтованого висновку. Я сподіваюся, що йому та AARO буде надано належний доступ для прийняття рішень. Історія показала нам, що без належного авторитету секрети про природу феномену НЛО залишаться у секреті", - продовжив він.

Кіркпатрік також показав слайд UAP на слуханнях

Джеремі, який потрапив до заголовків газет у 2021 році, коли опублікував колекцію справжніх відеороликів UAP, тепер закликає Кіркпатріка та Пентагон розсекретити сферу Мосула.