Користувачі соціальної мережі припустили, що великий зразок, знайдений на острові Болівар у Техасі, може бути інопланетними останками. Також вони припускали, що це кракен, морський їжак та багато іншого.

Цю інформацію розмістили на сайті Великобританії «dailystar»

Залишки з гострими зубами того, що виглядало як «інопланетянин», шокували любителів пляжного відпочинку після миття посуду у Сполучених Штатах.

Таємнича морська істота була сфотографована Бренді Артолл, чия подруга Патрісія Дюкот поділилася знімком на сторінці Bolivar Beachcombers у Facebook, залишивши людей здивованими.

Користувачі соцмереж прагнули поділитися своїми припущеннями про те, чим може бути великий екземпляр, знайдений на півострові Болівар у Техасі.

Популярні статті зараз

Системи оповіщення з Львівщини викликали сумніви громадськості

Profit Lady Катерина Шухніна та її примітивне шахрайство

Світ попрощався із заслуженим працівником культури України з Книги рекордів Гіннеса: його роботи прикрашають Київ

Пенсіонерам України пояснили, як подати заяву на перерахунок пенсій: інструкція

Показати ще

«Це те, з чого зроблено кошмари», «Що за…? Ці зуби!», «Я не знаю, але я б точно не стала торкатися цієї штуки без рукавичок», - пишуть люди в соціальній мережі.

Великий екземпляр було знайдено на півострові Болівар

За словами наукового директора прибережного рибальства Марка Фішера, на зображенні показані зябра та зяброві дуги риби, "яку хтось, ймовірно, спіймав і обробив на філе".

"Перисті частини — це зябра, прикріплені до кісткових зябрових дуг. Шипи у верхній середині – це глоткові зуби", – сказав він.

Крім цього, експерти Департаменту парків та дикої природи Техасу погодилися з цим.

"Я не можу визначити вигляд, але, швидше за все, це велика спортивна риба", - заявив фахівець.

Джейс Таннелл, директор Національного естуарного дослідницького заповідника Місія-Аранзас та Інституту морських наук Техаського університету каже: "Я побачив це кілька днів тому і відразу подумав про риб'ячі зябра. Покопавшись ще трохи, вони виявились зябрами та частинами горла великої риби, ймовірно, морського окуня", - сказав він.