Одна жінка була терміново госпіталізована після того, як нібито «прищ» виявився жахливим укусом хибного павука-вдови. Так, дівчина думала, що її палець буквально «вибухне».

Дану новину розмістили на порталі новин Великобританії «dailystar»

Небезпечний павукоподібний вкусив 28-річну Крістал Радд, яка вперше помітила прищ на своєму пальці 25 березня і навіть спробувала видавити його.

Але після того, як видавили передбачуваний прищ, мама трьох дітей все ще відчувала жахливий біль. Біль був навіть після того, як лікарі прописали антибіотики та антигістамінні препарати, які вважали, що це укус сліпня.

До початку квітня Крістал була в агонії, говорячи, що їй здавалося, що її палець ось-ось «вибухне», і 3 квітня її терміново доставили до лікарні для екстреної операції.

Популярні статті зараз

Profit Lady Катерина Шухніна та її примітивне шахрайство

Сильний удар по українцям: влада готує несподіваний "сюрприз"

Криза олійно-жирової галузі: чим загрожує українцям високий експорт соняшника

"Рабочий на шахте, на стройке": звезда Instagram Анастасия Покрищук матерится не по-детски

Показати ще

Цей нібито прищик перетворився на серйозну проблему

Вона сказала: «Біль став нестерпним. Мені довелося попросити свого старшого, якому вісім років, допомогти мені вдягнутися, бо я не могла поворухнути рукою. Мій палець у тому місці, де мене вкусили, був отруйно-червоним і дуже тугим, мені здавалося, що мій палець ось-ось розколеться. Мені здавалося, що мій палець ось-ось вибухне».

Її чоловік Стівен Радд, 25 років, відвіз Крістал до лікарні, де лікарі розрізали пошкоджений палець та почали лікувати інфекцію, виявлену навколо її суглоба.

Навіть після цього медсестри сказали Крістал, що вона може йти додому, незважаючи на те, що мати відчувала, що «хоче відрізати мені палець».

Тільки після втручання іншого лікаря причиною був визнаний хибний укус павука-вдови, і Крістал сказала, що їй може знадобитися фізіотерапія, щоб покращити свій стан.

Мама трьох дітей думала, що це прищ і навіть видавила його

Згадуючи зустріч із лікарем, дівчина сказала: «У палаті зі мною розмовляв лікар, і він сказав: «Це схоже на хибний укус павука-вдови». Він сказав, що мені належить операція, вони хотіли розрізати суглоб до місця укусу, щоб очистити його і видалити інфекцію навколо».

Мама досі не може рухати пальцем, але з того часу вона говорила про «полегшення».

Вона додала: «Під час одужання я прокинулася від болю, це було жахливо, але коли я повернулася до палати, я відчула полегшення і була рада, що це було зроблено. Наступного дня вранці до мене повернувся лікар, він попросив медсестру зняти пов'язку, щоб подивитися та змінити пов'язку. Я побачила свій палець, мені стало погано, і я була вражена, наскільки він погано виглядав. Я б не хотіла, щоб комусь довелося пройти через те саме, що і я, відчуваючи цей біль. Не маючи змоги одягатися, готувати, я не могла подбати про своїх дітей».