Найкраща тенісистка Білорусі Аріна Соболенко на пресконференції перед стартом турніру Miami Open торкнулася теми стосунків з українськими гравцями. За словами другої ракетки світу, їй було дуже важко, оскільки вона ніколи раніше не стикалася з такою ненавистю в роздягальні.

Чемпіонка Відкритого чемпіонату Австралії з тенісу була вражена тією кількістю людей, які погано ставилися до неї.

"Мені було дуже важко зрозуміти, що є так багато людей, які справді ненавидять мене без причини, просто без причини. Я ж нічого не робила", - сказала вона.

24-річній білорусці спочатку було важко впоратися з атмосферою в роздягальні.

"Мені справді було погано, ніби я щось зробила, і досі у мене натягнуті стосунки з деякими українськими дівчатками. Але я усвідомила, що це не моя вина, і я не зробила їм нічого поганого. Я майже впевнена, що решта російських та білоруських спортсменів українцям теж нічого не зробили", - цитує Соболенко france24.

Популярні статті зараз

Інвесторів просто кинуть? Яка доля чекає на вкладників в елітні довгобуди "Саги Девелопмент" Андрія Вавриша

Старлінки, дрони Mavic, EcoFlow, РЕБи та критична медицина: БФ молодіжної ініціативи «Надія» з гуманітарною місією на Запорізькому напрямку

"Буча Комбуча" та "Збройні Сухарі України" зникнуть назавжди: знущання з символів нарешті припинять

К Александру Эллерту на свидание? Ксения Мишина разделась догола и побрила свою ...

Показати ще

Аріна додала, що вона з деякими українськими тенісистками спілкується, але декого намагається уникати.

"Є деякі дівчата, які дуже агресивні щодо представників Білорусі. Тож я просто тримаюся від цього подалі", - додала Соболенко.