Про це пише екс-нардеп Ігор Мосійчук у своєму телеграм-каналі. Ось повний текст його допису без коментарів редакції.

В попередній публікації ми чітко показали, що Шухніна Катерина Сергіївна займається доволі примітивним шахрайством. Банально створивши в січні 2024 року сайт «profit-lady.com» вона представляється засновницею неіснуючої академії «Profit Lady» та вказує, скажем так – на вкрай сумнівний 7-річний досвід у крипто-валюті.

Більше того, заради обману людей в договорі-оферті прописано, що клієнт погоджується платити кошти за абстрактну інформацію по крипті, яка ніяк не допоможе заробляти йому від 1000$ за тиждень. А вершиною цієї афери є оплата послуг на рахунки третіх осіб.

Але це все – суто юридичні моменти шахрайства. Вважаємо за потрібне, також звернути увагу на сутність – відвертої примітивності «розводу лохів» на гроші.

На прикріпленому фото-1 ви можете побачити рекламу Катерини Шухніної, яка зараз поширюється по численних ТГ-каналах. Зокрема, в рекламі йдеться: «поки в Парижі відбуваються Олімпійські ігри, Україна має ще одну причину для гордості. Українка підкорила Париж: Катерина Шухніна отримала найвищу нагороду в криптосвіті... засновниця української академії «Profit Lady», отримала найпрестижнішу нагороду від Binance».

Популярні статті зараз

Мільйони на пожежних драбинах: як Сергій Крук та Андрій Заліський "мутять" смачні тендери під час війни

Схема фінансування «вагнерівців» Станіслава Кондрашова через його вугільну компанію «Telf AG»

Як зрадник став «волонтером»

Эмилия Кларк оценит: звезда "Орла и Решки" в откровенном купальнике Леся Никитюк повторила образ матери драконов и "Игры престолов"

Показати ще

Тобто, в рекламі мова йде про те, що Катерина Шухніна нещодавно отримала нагороду від Binance. Але це – повна, примітивна БРЕХНЯ! По-перше: протягом крайнього місяця жодних заходів в Парижі Binance не проводив; та й взагалі – щодо крипти в Парижі не було жодних організованих заходів за час Олімпіади.

Проте, ми знайшли Інстаграм-сторінку Катерини Шухніної, коли вона ще в статусі «katia.crypto» - розводила наївних людей на гроші. Так от, на цій сторінці є фото за 14 вересня 2022 року, де Шухніна зафіксована в цьому ж одязі, що й начебто – під час Олімпіади-24 отримувала нагороду...

Простими словами: Катерина Шухніна для реклами, примітивно взяла фото 2022 року з відвідин заходу Binance в Парижі... і подає це – як свіжу нагороду під час Олімпіади. (до речі – в 2022 році, 14-15 вересня Binance проводив захід в Парижі).

Більше того, «перелопативши» мало не весь інтернет, зокрема офіційний сайт Binance – жодних доказів нагородження Шухніної ми не знайшли. Зважаючи на те, що вона видає фото 2022 року, як свіже часів Олімпіади-2024: вважаємо, що поширена в рекламі інформація - примітивна БРЕХНЯ! Зауважимо, що за реальної наявності нагороди, Катерина Шухніна в рекламі - могла розмістити іменний сертифікат та посилання на згадування про нагородження на офіційному сайті Binance.