Тоді ж стало відомо, що дружина Паламарчука — Ека Мелюкова є громадянкою Російської Федерації і офіційно одружена з бізнесменом, який співпрацює з ПВК «Вагнер» та МО Росії. Проте аналіз її облікового запису в соцмережі виявив ще кілька цікавих моментів. На фото дружини голови громади можна побачити предмети розкоші, вартість яких оцінюється в тисячі, десятки тисяч доларів США.

Згідно з декларацією Олександра Паламарчука, його дружина має заощадження у готівковій формі у розмірі 1,6 мільйона доларів США. Виникає логічне питання: як жінка, яка ніде не працює, змогла накопичити таку суму? Адже сукупні офіційні доходи самого Паламарчука не дозволяють йому придбати навіть частину тих дорогих речей, якими володіє його дружина.

Ця ситуація знову демонструє, що деякі чиновники та їхні сім'ї живуть за рахунок коштів, походження яких викликає велике питання. І чому в цьому випадку компетентні органи не реагують на таку вражаючу невідповідність між офіційними доходами та фактичним рівнем життя сім'ї голови Гатненської ОТГ?