Украинская танцовщица и педагог-хореограф Илона Гвоздева рассказала о том, что ей постоянно говорили. Популярная танцовщица рассказала о хейте в свою сторону и о достижении целей.

Соответствующую публикацию Илона Гвоздева разместила в своем аккаунте в Instagram.

"Кожен день - виклик! Інколи я дивлюся назад і розумію як складно я долала кожен етап в своєму творчому і особистому житті. Весь час траплялися якісь перепони, які інколи зневірювали, змушували опускати руки та зупинятися. За свої 14 років творчості я багато разів чула слово "НІ" в свою адресу: - не той зріст, подібна чоловіку - занадто емоційна - танцівниця не професія - занадто щира і чесна для ТВ - шоу-бізнез не для тебе - ти лише танцівниця і більше ніхто - не досить жіночна - не досить гарна мати - залізна жінка", - написала Илона Гвоздева.

Украинская танцовщица рассказала о том, как каждый отказ она воспринимала в качестве нового вызова для саморазвития.

Фото Илоны Гвоздевой

Популярные статьи сейчас

Николай Томенко назвал Кивалова символом "правового государства" и "добропорядочной судебной власти" в Украине

Экоинспекция Полесского округа стала площадкой для диалога в рамках Всеукраинской программы ментального здоровья Елены Зеленской

На грани выживания: в Украине сложился плачевный сценарий

Мир попрощался с заслуженным работником культуры Украины из Книги рекордов Гиннеса: его работы украшают Киев

Показать еще

"Сьогодні я точно можу сказати, що в свої 34 роки я досягла багато поставлених цілей та реалізувала багато омріяних проектів. Війна змусила ще глибше зазирнути в середину себе і побачити ситуацію навколо. Я вдячна Богу та собі за все що відбувається зі мною тут і зараз і я не зупинюсь ніколи, я буду танцювати поки дихаю,викладати і навчати людей поки бачу їх палаючі очі, мотивувати жінок ставати кращою версією самої себе, допоки мені є чим ділитися, робити щасливими своїх дітей і сім’ю. Не давайте нікому зламати вас, знецінити і ганьбити, лише ви можете бути володарем свого життя і робити те чого так сильно прагнете", - также написала танцовщица.

Напомним, что известная украинская танцовщица Илона Гвоздева рассказала о своем здоровье.

Как ранее сообщал портал "Акценты": украинская танцовщица Екатерина Кухар поделилась секретами успеха.

Также портал "Акценты" писал, что жена Сергея Бабкина показала свое тело.