Сенсаційне інтерв’ю з суддею Чаусом, яке нещодавно анонсував екс-генпрокурор Юрій Луценко жодної користі українцям не принесе, а от вороги можуть ним скористатися, переконаний політичний експерт Кирило Сазонов.

“Це негативно впливає на стосунки України з Молдовою. Також кидає тінь на українську армію та спецслужби. Зараз в умовах концентрації російських військ на кордонах України, коли нам намагаються викрутити руки заради виконання “мінських домовленостей” така інформація може зацікавити лише нашого ворога”,- зауважив Сазонов.

Експерта також здивувало, що про “тортури” над суддею Чаусом абсолютно нічого не відомо його адвокату та дружині. Крім того “таємне” інтерв’ю одіозного судді-корупціонера не принесе жодних політичних дивідендів однопартійцю Юрія Луценка, лідеру ЄС Петру Порошенко.

“Що цікавого може розповісти персонаж, який складав корупційні гроші в скляні банки? Кому це може бути вигідно? Адже Петру Порошенко зайве нагадування про одіозних корупційних суддів в час його президентства бонусів не надасть точно”, - написав Сазонов.