Дев'ятнадцять процесуальних прокурорів прокуратури Дніпропетровської області кинуто Ігорем Мустецою — заст.генерального прокурора на головреда "Останнього Бастіону" Геннадія Сікалова.

До переслідування ОДНОГО головреда були залучені сотні працівників поліції Полтавської області, десятки процесуальних прокурорів, а коли це не допомогло, Іван Вагінський — очільник миколаївського ОЗГ перевертнів у погонах, спромігся, усупереч чинному законодавству, усвідомлюючи особливу небезпеку у вчиненні ним, у складі групи, кримінальних злочинів, передбачених статтями 255, 189, 171, 191 ККУ, відновити! закінчене, згідно ст.290 досудове розслідування, якимось чином вмовити заст.генпрокурора змінити орган розслідування з гу нп у Полтавській області на гу нп у Дніпропетровській області, та оголосити Сікалова у розшук.

Популярные статьи сейчас

Фронт борьбы против американского поставщика Нафтогаза расширяется в медиапространстве

Мир попрощался с заслуженным работником культуры Украины из Книги рекордов Гиннеса: его работы украшают Киев

"Главное, что я влезла в эсочку": звезда "1+1" Лидия Таран восхитила точеной фигуркой в ярком наряде

Украинцев огорошили сервисом: на Новой почте перепутали посылки — что пишут клиенты

Показать еще

У розшук, мотивуючи тим, що "він переховується від слідства у себе вдома, у зв'язку з чим неможливо встановити місце його перебування"...

Не домігшись бажаного (арешту) Сікалова, слуга психічнохворого Ківві Іван Вагінмський дав доручення нач.місьвідділу поліції Бейгулу скласти на Сікалова адмінпротокол, як на учасника мітингу на захист рішення уряду про зниження тарифів.

І у той час, коли Геннадій Сікалов здійснював свою журналістську діяльність, шпигуни Аагінського фільмували кожен його крок.

Як наслідок, приїзд групи космонавтів з 1 відділення поліції. З якою метою? Залякати незламного?

Останній Бастіон попереджає слугу психічнохворого Ківві Вагінського про неминучу кримінальну відповідальність за вчинені ним особливо тяжкі злочини, та нагадує цьому казковому персонажу, що покривання кримінальних злочинів з підпалу майна сім'ї журналіста, закінченому замаху на вбивство, вчинених членами бандитського угрупування психічнохворого на шизофренію Ківві, переслідується чинним ККУ.

Як і співучасть у цих злочинах.