Незвичайна порода кішок, яка походить від сіамського різновиду, незважаючи на свій жахливий зовнішній вигляд - дуже грайлива і добра. Однак, незважаючи на всю свою невинність, вона викликає справжній жах у людей у ​​мережі.

Дану інформацію та фотографії розмістили на сторінці «Meowrientals» в Instagram.

Незважаючи на їхню вампірську зовнішність, яка, на думку деяких, схожа на «суміш кажана і пантери», орієнтальна короткошерста кішка - спокійна і приємна.

Туомас Іконен, ілюстратор з Лемі, Фінляндія, є щасливим володарем трьох короткошерстих орієнталів досить яскравої породи моги. Але він каже, що три його коти Хьюго, Тойво та Ханну – дуже ніжні.

Кіт-вампір: скрін з мережі

Популярные статьи сейчас

В Киеве состоялся следующий этап всеукраинского исследования «Зеленые управленцы: кадры для зеленого восстановления Украины»

Криптобиржа Plain Chain стала рассадником мошенников: кто стоит за сомнительными схемами

"Киевстар" потешил украинцев: такой "лепоты" никто не ожидал

"Скандал у Сільпо": українець звинуватив мережу у торгівлі гуманітарною допомогою

Показать еще

«Він схожий на гібрид пантери та кажана, але він і мухи не скривдить. Наша дочка носить його вдома. Тим часом інший кіт Хьюго любить поїсти та поспати перед каміном. Він не так багато грає, як у молодості, але іноді бере участь, коли довкола вирує молодь. Йому подобається сидіти перед вікном і спостерігати за птахами та білками», — каже Туомас.

«Тойво любить грати зі своєю мишкою і зазвичай кидає її у свою чашку з водою чи наші склянки для пиття. Він також любить дивитися відео про птахів на YouTube».

Кіт-вампір: скрін з мережі

Тріо кішок ведуть популярний аккаунт у Instagram «Meowrientals», у якого майже 20 000 підписників завдяки відвертим знімкам.

Короткошерстні орієнтали - товариські, розумні і крикливі, але далекі від кровососних хижаків, як можна було б припустити на їхній зовнішній вигляд.

Читайте також:

Після розголосу та скандалу Арестович спробував виправдатися, як виїхав за кордон

У Перу знайшли стародавній храм у вигляді літери D: фото